Kisha e “Shën E Premtes” Valësh, Elbasan, Viti 1554

Pjesë e Kisha e “Shën E Premtes” Valësh, Elbasan, Viti 1554

Renditja: 34 (257 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën E Premtes” Valësh, Elbasan, Viti 1554”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25959

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.