Kisha e “Shën Sotirit“ Tremisht, Përmet, Viti 1560

Pjesë e Kisha e “Shën Sotirit“ Tremisht, Përmet, Viti 1560

Renditja: 29 (268 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Sotirit“ Tremisht, Përmet, Viti 1560”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25960

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.