Kisha e “Shën Mërisë“ Barmash, Kolonjë, Viti 1616

Pjesë e Kisha e “Shën Mërisë“ Barmash, Kolonjë, Viti 1616

Renditja: 31 (218 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërisë“ Barmash, Kolonjë, Viti 1616”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25965

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.