Kampim i trupave në rrugën për në Krujë

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Periudha
1916 - 1918
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Zona
Kruja, Albania

Position: 4425 (1 views)

Ushtria Austro-Hungareze, “Kampim i trupave në rrugën për në Krujë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25966

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.