Kisha e “Shën Kostandinit dhe Elenës” në Kalanë e Beratit, Viti 1639

Pjesë e Kisha e “Shën Kostandinit dhe Elenës” në Kalanë e Beratit, Viti 1639

Renditja: 50 (155 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Kostandinit dhe Elenës” në Kalanë e Beratit, Viti 1639”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25970

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.