Kisha e “Shën Mëhillit” në Berat, Shek. XVI

Pjesë e Kisha e “Shën Mëhillit” në Berat, Shek. XVI

Renditja: 3664 (4 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mëhillit” në Berat, Shek. XVI”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25971

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.