Kisha e “Shën Mëhillit” Vithkuq, Korçë, 1682

Pjesë e Kisha e “Shën Mëhillit” Vithkuq, Korçë, 1682

Renditja: 39 (235 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mëhillit” Vithkuq, Korçë, 1682”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25974

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.