Kisha e “Shën Thanasit” Llëngë, Pogradec, Viti 1694

Pjesë e Kisha e “Shën Thanasit” Llëngë, Pogradec, Viti 1694

Renditja: 4372 (1 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Thanasit” Llëngë, Pogradec, Viti 1694”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25975

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.