Kisha e “Shën Mërisë” Vithkuq, Korçë, Shek. XVII

Pjesë e Kisha e “Shën Mërisë” Vithkuq, Korçë, Shek. XVII

Renditja: 4178 (3 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërisë” Vithkuq, Korçë, Shek. XVII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25977

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.