Kisha “Ungjillëzimit” Vithkuq, Shek. XVII

Pjesë e Kisha “Ungjillëzimit” Vithkuq, Shek. XVII

Renditja: 2386 (4 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha “Ungjillëzimit” Vithkuq, Shek. XVII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25978

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.