Kisha “Burimi Jetëdhënës” Derviçan, Gjirokastër, Shek. XVII

Pjesë e Kisha “Burimi Jetëdhënës” Derviçan, Gjirokastër, Shek. XVII

Renditja: 4372 (1 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha “Burimi Jetëdhënës” Derviçan, Gjirokastër, Shek. XVII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25979

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.