Kisha “Fjetja e Shën Mërisë” Bishtqethëm, Lushnje, Viti 1700

Pjesë e Kisha “Fjetja e Shën Mërisë” Bishtqethëm, Lushnje, Viti 1700

Renditja: 48 (192 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha “Fjetja e Shën Mërisë” Bishtqethëm, Lushnje, Viti 1700”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/25980

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.