Një klasë në Shkollën e Gocave. Foto e padatuar.

Të dhëna

Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana
Origjina
Arkivi i Z. Rudolf Deliana
Të drejtat e përdorimit
Publike
Materiali
Fotografi
Zona
Elbasan, Albania

Position: 1070 (8 views)

“Një klasë në Shkollën e Gocave. Foto e padatuar.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25987

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.