Mësues elbasanas në vitet 1930-1940

Të dhëna

Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana
Origjina
Arkivi personal i Z. Rudolf Deliana
Formati
JPG
Materiali
Fotografi
Zona
Elbasan, Albania
Përmbajtja
2. Mehmet Qorri, 5. Hysni Stringa, 6. Abdyl Kajanaku, 14. Abedin Çaushi, 15. Afërdita Josiffi, 20. Vasil Llapushi, 22 Spiro Popa, 26. Shefikat Narazani, 27. Fadil Gurmani, 28. Agni Todhri...

Position: 244 (43 views)

“Mësues elbasanas në vitet 1930-1940”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/25989

Komentoni

Klejd Kellici

Zonja me nr.15 Aferdita Josifi, gjyshja ime.

6 qer 2022

Përgjigju

Rudi

Faleminderit Klejd. E shtuam emrin.

6 qer 2022

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.