Mësues normalistë në Gostivar. 1941

1941

Kov Bibaja ( i pari nga e majta,) me kolegë të tij.

Të dhëna

Përshkrimi
Kov Bibaja ( i pari nga e majta,) me kolegë të tij.
Data
1941
Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana
Origjina
Arkivi personal i Prof. Rudolf Deliana
Zona
Gostivar

Position: 75 (42 views)

“Mësues normalistë në Gostivar. 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26007

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.