Uniforma e parë e ushtrisë shqiptare, më 1912. (sipas shënimit në foto)

1912

Në foto: 1.Sali Ohri, 2.Rexhep Shala, 3. ushtarak nga Mati

Të dhëna

Përshkrimi

Në foto: 1.Sali Ohri, 2.Rexhep Shala, 3. ushtarak nga Mati

Data
1912
Origjina
ME
Zona
Elbasan, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 28 (92 shikime)

“Uniforma e parë e ushtrisë shqiptare, më 1912. (sipas shënimit në foto)”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/26011

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.