Fotografi nga vizita e politikanit francez Justin Godard në Shqipëri. 1921

1921

Nga shënimet jo fort të qarta, në foto sipas numrave: 1. ....Thoma Papa..... (shkrimi jo i qarte), 2. Rexhep Jella, 3. Prefekti Ali Koka, 4. Selaudin Blloshmi, 5. ....nuk dallohet (Enver Kallajxhiu ?????)

Të dhëna

Përshkrimi
Nga shënimet jo fort të qarta, në foto sipas numrave:
1. ....Thoma Papa..... (shkrimi jo i qarte), 2. Rexhep Jella, 3. Prefekti Ali Koka, 4. Selaudin Blloshmi, 5. ....nuk dallohet (Enver Kallajxhiu ?????)
Data
1921
Origjina
ME
Zona
Gjirokastër, Albania

Renditja: 19 (144 shikime)

“Fotografi nga vizita e politikanit francez Justin Godard në Shqipëri. 1921”, 1921, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/26013

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.