Dyqane të pazarit në Elbasan, 1976

1976-11-20

Dyqanet ke rruga "Skënderbej" në kryqëzim me rrugën "Tomson". Personi që rri në karrige me peshoren përpara është Alush Kalashi. Ai që rri mbeshtetur te dera e dyqanit e cila shërben si magazinë është Musa Caka. Pas kësaj magazine vijnë në rradhe dyqani i qelqurinave, ushqimit, dyqani ku punohen porosi qylynat e leckave. Në katin e sipërm te kësaj ndërtese ka qenë shoqëria italiane Dante Alighieri.

Të dhëna

Përshkrimi
Dyqanet ke rruga "Skënderbej" në kryqëzim me rrugën "Tomson". Personi që rri në karrige me peshoren përpara është Alush Kalashi. Ai që rri mbeshtetur te dera e dyqanit e cila shërben si magazinë është Musa Caka. Pas kësaj magazine vijnë në rradhe dyqani i qelqurinave, ushqimit, dyqani ku punohen porosi qylynat e leckave. Në katin e sipërm te kësaj ndërtese ka qenë shoqëria italiane Dante Alighieri.
Data
20 nëntor 1976
Origjina
ME
Zona
Elbasan, Albania

Renditja: 2 (599 shikime)

“Dyqane të pazarit në Elbasan, 1976”, 1976-11-20, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/26016

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.