Hartë e Shkodrës e vitit 1913

Pjesë e Hartë e Shkodrës e vitit 1913

Renditja: 95 (106 shikime)

“Hartë e Shkodrës e vitit 1913”, 1913, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/26019

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.