Fytyra që asht nxjerrë në ditën e veteqeverimin e Shqipnijes në 28.11.1912 gjithe nëpunsit---( ?)

1912-11-28

Për sqarim - ky është shënimi për foton. Nuk përcaktohet se cilët nënpunës dhe ku kanë dalë. Fytyra që asht nxjerrë në ditën e veteqeverimin e Shqipnijes në 28.11.1912 gjithe nëpunsit---( ?)

Të dhëna

Përshkrimi
Për sqarim - ky është shënimi për foton. Nuk përcaktohet se cilët nënpunës dhe ku kanë dalë.
Fytyra që asht nxjerrë në ditën e veteqeverimin e Shqipnijes në 28.11.1912 gjithe nëpunsit---( ?)
Data
28 nëntor 1912
Zona
Elbasan, Albania

Grupet e materialeve

Position: 1061 (8 views)

“Fytyra që asht nxjerrë në ditën e veteqeverimin e Shqipnijes në 28.11.1912 gjithe nëpunsit---( ?)”, 1912-11-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26035

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.