Foto nga Hotel Parku në Llixhat e Elbasanit me pronar Grigor Nosin. Vitet 1930

Grigor Nosi duket të jetë i dyti nga e majta ulur. Jeni të ftuar të komentoni për të plotësuar emrat e tjerë.

Të dhëna

Përshkrimi
Grigor Nosi duket të jetë i dyti nga e majta ulur. Jeni të ftuar të komentoni për të plotësuar emrat e tjerë.
Periudha
1930 – 1940
Zona
Llixha, Elbasan, Albania

Renditja: 6 (330 shikime)

“Foto nga Hotel Parku në Llixhat e Elbasanit me pronar Grigor Nosin. Vitet 1930”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, https://adsh.al/s/adsh/item/26037

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.