Nënprefekti i Ersekës, Filip Çeka dalë me një grup ushtarakësh. Vitet 1930

Filip Çeka i pari djathas, me kapele republike.

Të dhëna

Përshkrimi
Filip Çeka i pari djathas, me kapele republike.
Periudha
1930 – 1940
Kontribuesi
Z. Engjëll Çeka
Origjina
Arkivi familjar i Z. Engjëll Çeka
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike
Formati
JPG

Position: 227 (48 views)

“Nënprefekti i Ersekës, Filip Çeka dalë me një grup ushtarakësh. Vitet 1930”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26047

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.