Shkolla Plotore e Vlorës, 1927

1927

Shkolla Plotore Djemve në Vlorë.

Të dhëna

Përshkrimi
Shkolla Plotore Djemve në Vlorë.
Data
1927
Kontribuesi
Ilir Balili
Formati
jpg
Zona

Position: 117 (141 views)

“Shkolla Plotore e Vlorës, 1927”, 1927, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26069

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.