Naftali Andoni, motra e Vasil Andonit, me bashkëshortin, diplomatin Dervish Duma nga Borshi, dalë në Ambasadën Shqiptare në Londër me 28 Nëndor 1937 me rastin e 25 Vjetorit të Pavarësisë.

1937-11-28

Naftali Andoni ka qenë nga vajzat e para të shkolluara në Robert Kolezh. - ripostim -

Të dhëna

Përshkrimi
Naftali Andoni ka qenë nga vajzat e para të shkolluara në Robert Kolezh. - ripostim -
Data
28 nëntor 1937
Kontribuesi
Z.Rudolf Deliana
Origjina
Nga arkivi i Z. Rudolf Deliana
Formati
JPG

Position: 100 (178 views)

“Naftali Andoni, motra e Vasil Andonit, me bashkëshortin, diplomatin Dervish Duma nga Borshi, dalë në Ambasadën Shqiptare në Londër me 28 Nëndor 1937 me rastin e 25 Vjetorit të Pavarësisë.”, 1937-11-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26071

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Naftali Andoni me veshje popullore te Elbasanit Lidhje me materiale të tjera Imazh