Naftali Andoni me veshje popullore te Elbasanit

Nuk datë.

Position: 55 (378 views)

“Naftali Andoni me veshje popullore te Elbasanit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26073

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.