Letër drejtuar Lef Nosit nga inspektori i Ministrisë së Arsimit në Elbasan, Ahmet Duhanxhiu 1934

Letër drejtuar Lef Nosit nga inspektori i Ministrisë së Arsimit në Elbasan, Ahmet Duhanxhiu ku pas falenderimit për të dhënat mbi flamurin e ngritur në Vlorë, kërkohen më shumë detaje.

Të dhëna

Përshkrimi
Letër drejtuar Lef Nosit nga inspektori i Ministrisë së Arsimit në Elbasan, Ahmet Duhanxhiu ku pas falenderimit për të dhënat mbi flamurin e ngritur në Vlorë, kërkohen më shumë detaje.
Burimi
Arkivi i Dr. Shefqet Deliallisit
Zona
Elbasan
Data e krijimit
24 nëntor 1934
Kontribuesi
Dr. Shefqet Deliallisi

Grupet e materialeve

Position: 85 (234 views)

“Letër drejtuar Lef Nosit nga inspektori i Ministrisë së Arsimit në Elbasan, Ahmet Duhanxhiu 1934”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, https://adsh.al/s/adsh/item/26092

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.