Aerodromi i Tahir Agës në fshatin Dukat fushë, viti 1916 tipi avionit Caproni

Pjesë e Aerodromi i Tahir Agës në fshatin Dukat fushë, viti 1916 tipi avionit Caproni

Renditja: 420 (25 shikime)

“Aerodromi i Tahir Agës në fshatin Dukat fushë, viti 1916 tipi avionit Caproni”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3589

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.