Aerodromi në Vlorë ndërtuar nga Italianët në vitin 1916

Pjesë e Aerodromi në Vlorë ndërtuar nga Italianët në vitin 1916

Renditja: 4873 (1 shikime)

“Aerodromi në Vlorë ndërtuar nga Italianët në vitin 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3591

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.