Aerodromi Tahir Agës në fshatin Dukat fushë Il trimotore Caproni Ca.33 (450 hp) paisur me motor Isotta Fraschini V.4B, .

Pjesë e Aerodromi Tahir Agës në fshatin Dukat fushë Il trimotore Caproni Ca.33 (450 hp) paisur me motor Isotta Fraschini V.4B, .

Renditja: 1259 (10 shikime)

“Aerodromi Tahir Agës në fshatin Dukat fushë Il trimotore Caproni Ca.33 (450 hp) paisur me motor Isotta Fraschini V.4B, .”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3593

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.