Aeroplanmbajtesja Europa që kishte kapacitet mbajtes 8 avione hidroplan në të majte eshte moli i hidroplaneve

Pjesë e Aeroplanmbajtesja Europa që kishte kapacitet mbajtes 8 avione hidroplan në të majte eshte moli i hidroplaneve

Renditja: 823 (14 shikime)

“Aeroplanmbajtesja Europa që kishte kapacitet mbajtes 8 avione hidroplan në të majte eshte moli i hidroplaneve”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3597

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.