Anija Ferruccio shikon Vlorën, viti 1918

Pjesë e Anija Ferruccio shikon Vlorën, viti 1918

Renditja: 989 (12 shikime)

“Anija Ferruccio shikon Vlorën, viti 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3607

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.