Anija Italiane Principe Umberto, e mbytur në gjirin e Vlorës nga Austriaket 8.6.1916

Pjesë e Anija Italiane Principe Umberto, e mbytur në gjirin e Vlorës nga Austriaket 8.6.1916

Renditja: 456 (23 shikime)

“Anija Italiane Principe Umberto, e mbytur në gjirin e Vlorës nga Austriaket 8.6.1916”, 1916-06-08, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3609

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.