Anija Modeli i Piroskafit Italin Principe Umberto mbytur në kepin e Gjuhezes Vlorë

Pjesë e Anija Modeli i Piroskafit Italin Principe Umberto mbytur në kepin e Gjuhezes Vlorë

Renditja: 1258 (10 shikime)

“Anija Modeli i Piroskafit Italin Principe Umberto mbytur në kepin e Gjuhezes Vlorë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3613

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.