Anije shkolle Amerigo Vespucci në gjirin e Vlorës 1939

Pjesë e Anije shkolle Amerigo Vespucci në gjirin e Vlorës 1939

Renditja: 989 (12 shikime)

“Anije shkolle Amerigo Vespucci në gjirin e Vlorës 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3626

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.