Autoparku i Vlorës, viti 1916

Pjesë e Autoparku i Vlorës, viti 1916

Renditja: 898 (13 shikime)

“Autoparku i Vlorës, viti 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3632

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.