Avion ushtarak Austriak model 308 rrëzuar nga Italianët në Vlorë

Pjesë e Avion ushtarak Austriak model 308 rrëzuar nga Italianët në Vlorë

Renditja: 1113 (11 shikime)

“Avion ushtarak Austriak model 308 rrëzuar nga Italianët në Vlorë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3634

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.