Avionet Anglez R, A.F.8 skuadrone(Bristol Blenheim Mk Nr 211), të cilet u nisen nga Menidi (Tatoi), Athinë bombarduan Skelën në Vlorë

Pjesë e Avionet Anglez R, A.F.8 skuadrone(Bristol Blenheim Mk Nr 211), të cilet u nisen nga Menidi (Tatoi), Athinë bombarduan Skelën në Vlorë

Renditja: 407 (26 shikime)

“Avionet Anglez R, A.F.8 skuadrone(Bristol Blenheim Mk Nr 211), të cilet u nisen nga Menidi (Tatoi), Athinë bombarduan Skelën në Vlorë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3636

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.