Festime në Vlorë 3 shtator 1920 për çlirimin nga Italianët

Pjesë e Festime në Vlorë 3 shtator 1920 për çlirimin nga Italianët

Renditja: 2308 (7 shikime)

“Festime në Vlorë 3 shtator 1920 për çlirimin nga Italianët”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/3920

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.