Fshati Dhërmi, viti 1920

Pjesë e Fshati Dhërmi, viti 1920

Renditja: 2702 (6 shikime)

“Fshati Dhërmi, viti 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4057

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.