Fshati Kaninë 1940

Pjesë e Fshati Kaninë 1940

Renditja: 1290 (5 shikime)

“Fshati Kaninë 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4113

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.