Fshati Kaninë pamje e kështjellës Veneciane, viti 1916

Pjesë e Fshati Kaninë pamje e kështjellës Veneciane, viti 1916

Renditja: 3677 (3 shikime)

“Fshati Kaninë pamje e kështjellës Veneciane, viti 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4145

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.