Fshati Ramicë, viti 1930-1932

Pjesë e Fshati Ramicë, viti 1930-1932

Renditja: 178 (29 shikime)

“Fshati Ramicë, viti 1930-1932”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4304

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.