Fshati Vuno në Vlorë 1940

Pjesë e Fshati Vuno në Vlorë 1940

Renditja: 574 (18 shikime)

“Fshati Vuno në Vlorë 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4370

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.