Gjiri i Vlorës 1940 (4)

Pjesë e Gjiri i Vlorës 1940 (4)

Renditja: 1538 (8 shikime)

“Gjiri i Vlorës 1940 (4)”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4429

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.