Kisha e Shen Janit Nartë kembanorja u ndërtua në 1925 ka rene në 2005

Pjesë e Kisha e Shen Janit Nartë kembanorja u ndërtua në 1925 ka rene në 2005

Renditja: 656 (16 shikime)

“Kisha e Shen Janit Nartë kembanorja u ndërtua në 1925 ka rene në 2005”, 1925, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4720

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.