Kisha greko-ortodokse e Nartës, viti 1917

Pjesë e Kisha greko-ortodokse e Nartës, viti 1917

Renditja: 1738 (9 shikime)

“Kisha greko-ortodokse e Nartës, viti 1917”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4726

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.