Kisha katolike 1933 kambanorja prishur në vitin 1966

Pjesë e Kisha katolike 1933 kambanorja prishur në vitin 1966

Renditja: 772 (14 shikime)

“Kisha katolike 1933 kambanorja prishur në vitin 1966”, 1933, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4728

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.