Kisha katolike e Vlorës 1929

Pjesë e Kisha katolike e Vlorës 1929

Renditja: 532 (23 shikime)

“Kisha katolike e Vlorës 1929”, 1929, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4730

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.