Lufta e Vlorës 1920 avion Italian i rezuar

Pjesë e Lufta e Vlorës 1920 avion Italian i rezuar

Renditja: 2308 (7 shikime)

“Lufta e Vlorës 1920 avion Italian i rezuar”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/4904

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.