Muzeu histork (Ish Bashkia e Vlorës), viti 1927

Pjesë e Muzeu histork (Ish Bashkia e Vlorës), viti 1927

Renditja: 898 (13 shikime)

“Muzeu histork (Ish Bashkia e Vlorës), viti 1927”, 1927, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5060

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.